Hanna-Bella Apartman Zalakaros


Hanna-Bella Apartman Zalakaros Zalakaros

Cím: 8749 Zalakaros, Kanicai út 79.

Zala megye

Térképen »

Nyitva tartás: Egész évben
Telefon: +36-70-6041885
E-mail: hanna.bella.apartman2021@gmail.com
Honlap:

Érdeklődés, üzenet küldése »

NTAK regisztrációs szám: MA21005604

Jellemzők:


Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely SZÉP-kártya elfogadás
Internet hozzáférés Wi-Fi internet-hozzáférés
Klíma, légkondicionáló Klíma, légkondicionáló
Parkolási lehetőség Parkolási lehetőség
Szabadtéri strand közelében Szabadtéri strand közelében
Termálfürdő közelében Termálfürdő közelében

Bemutatkozás:


Apartmanunk Zalakaros szélén, egy erdőközeli, csendes helyen található, rövid sétára a népszerű Gránit Gyógyfürdőtől.

Zalakaros és környéke nem csak a gyógyulni vágyóknak kedvenc úticélja, hanem azoknak is, akik élményekkel kívánják feltölteni magukat az év minden szakában. Rengeteg látnivaló csalogatja ide évről évre a pihenni vágyókat.

Apartmanunk felnőttbarát, mert szeretnénk teljes relaxációt biztosítani vendégeinknek. Ezért 6 év alatti gyermekeket, továbbá háziállatokat nem áll módunkban fogadni.

Lehetőségük van a vendégeknek a 33 m2-es terasz használatához tavasztól-őszig, ahol kényelmes teraszbútorok, barbecue, fáklyák teszik meghitté az itt töltött estéket. Sötétedéskor megcsodálhatjuk a csillagos égboltot és a Nemzetközi Űrállomást is követhetjük, meghatározott időben.

A kertben kialakításra került a szalonnasütő, a bográcsozó, a grillező, továbbá elérhető a 'csocsó' , a tollaslabda is.

Az őszi - téli időszakban társasjátékok, kártya, könyvek állnak rendelkezésre a vendégek szórakoztatására.

Az autóval érkező vendégeink ingyenesen vehetik igénybe a zárt parkolót az Apartman területén.
Elektromos autó töltésére a helyszínen NINCS lehetőség. (Legközelebbi töltőállomás: 8749 Zalakaros, 10 Gyógyfürdő tér)

A kerékpár, motorkerékpár tárolására igény szerint felajánljuk a zárható garázsunkat.

Otp, K&H, MKB szép kártyát elfogadunk.
A szálláshely POS terminállal rendelkezik.

A angol és magyar nyelven beszélünk!

Szeretettel várunk a Hanna-Bella-Apartman vendégeként.

Képek:


Hanna-Bella Apartman Zalakaros - Zalakaros
Hanna-Bella Apartman Zalakaros - Zalakaros
Hanna-Bella Apartman Zalakaros - Zalakaros
Hanna-Bella Apartman Zalakaros - Zalakaros
Hanna-Bella Apartman Zalakaros - Zalakaros
Hanna-Bella Apartman Zalakaros - Zalakaros
Hanna-Bella Apartman Zalakaros - Zalakaros
Hanna-Bella Apartman Zalakaros - Zalakaros
Hanna-Bella Apartman Zalakaros - Zalakaros
Hanna-Bella Apartman Zalakaros - Zalakaros
Hanna-Bella Apartman Zalakaros - Zalakaros
Hanna-Bella Apartman Zalakaros - Zalakaros

Árak, feltételek:


Teljes Apartman 3 szoba, teakonyha, fürdőszoba használattal max.6 főre 42.000 Ft/éj

Idegenforgalmi adó 18 év felett: 350 Ft/fő/éj

Foglalás és Ajánlatkérés a Hanna-Bella Apartmanban

Foglalást leadni e-mailben, vagy a weboldalunk foglalási rendszerében tudsz. Ajánlatkérést a Kapcsolati űrlapon keresztül, valamint e-mailben tudunk fogadni:

hanna.bella.apartman2021@gmail.com

Ha szeretnél informálódni foglalás előtt, szívesen állunk rendelkezésedre telefonon is.

+36-70-604-1885
+36-70-270-3492

Kérjük, hogy a foglalási rendszerben pontosan töltsd ki az adatokat, különben nem tudjuk elfogadni a leadott foglalást!

A leadott foglalás után egy e-mailt küldünk a foglalás részleteiről, a bankszámlaszámról és az utalandó összegről. Amikor ez beérkezik a Hanna-Bella Apartman számlájára, a foglalás jogszerűnek minősül. A foglalást ekkor visszaigazoljuk, megerősítjük, ekkor garantált lesz a szállásod, amit neked fogunk fenntartani.

Férőhelyek száma a Hanna-Bella Apartmanban

Maximum 6 fő elszállásolására van lehetőség az Apartmanban

Minimum foglalható éjszakák száma: 2 éj.

Az árak nincsenek évszakhoz kialakítva, ezért a tavaszi-nyári és az őszi-téli szállásdíj azonos. Ezt a foglalásod után a foglalási rendszer által küldött automatikus e-mailben látni fogod, de mi is írunk neked egy foglalási információs e-mailt, ebben is benne lesz.

Apartmanunk felnőttbarát, mert szeretnénk teljes relaxációt biztosítani vendégeinknek. Ezért 6 év alatti gyermekeket, továbbá háziállatokat nem áll módunkban fogadni.

A foglalás garantálásához 50% előleg megfizetése szükséges, ezt a visszaigazoló e-mail kiküldésétől számított 1 órán belül kell megfizetni. Az előleg befizetése banki átutalással történhet. Ha az összeg nem érkezik meg vendégházunk számára, úgy a foglalást sajnos töröljük rendszerünkből.

Banki átutalásnál az előleget a következő számlaszámra várjuk:

Peter Adams

WISE:
HU49 12600016-14007518-69867059

Kérjük, hogy közleményben írd le a foglaló személy nevét és a foglalás időpontját! Az előleg megérkezéséről és a foglalás visszaigazolásáról e-mailt küldünk. Foglalásod ezt követően válik garantálttá.

A teljes szállásdíj előleggel csökkentett részét az érkezéskor, a szállás elfoglalása előtt kell megfizetni.

A szállás díja nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amelynek összege 18 év felett 350 Ft/éj/fő.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Amennyiben legkésőbb az érkezésed előtti 14. napig írásban jelzed, hogy lemondod a foglalásod, a befizetett előleg teljes összege visszautalásra kerül. A visszautalást a lemondástól számított 10 napon belül teljesítjük az általad megadott számlaszámra.

Amennyiben legkésőbb az érkezésed előtti 7-14. nap között írásban jelzed, hogy lemondod a foglalást, akkor a szállásdíj 50 %-a kötbérként fizetendő. Amennyiben a lemondott időszakot újra tudjuk értékesíteni, abban az esetben a befizetett szállásdíjat 10 % kezelési költség levonása után visszautaljuk az általad megadott bankszámládra. A visszautalást a lemondástól számított 10 napon belül teljesítjük.

Amennyiben legkésőbb érkezésed előtti 6. napon, vagy az érkezés napján írásban jelzed, hogy lemondod a foglalást, akkor a szállásdíj 100 %-a kötbérként fizetendő. Amennyiben az általad lemondott időszakot újra tudjuk értékesíteni, abban ez esetben a befizetett szállásdíj 10 % kezelési költség levonása után visszautalásra kerül. A visszautalást a lemondástól számított 10 napon belül teljesítjük az általad megadott számlaszámra.

Amennyiben írásban nem mondod le a foglalásod, de az érkezés napján nem jelensz meg, úgy a befizetett előleg/szállásdíj a Hanna-Bella Apartman tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

MÓDOSÍTÁSI FELTÉTELEK

(1) Időpont módosítás:

Egy Vendég egy időpont módosítást kérhet díjmentesen, minden további módosítás költsége 5.000 Ft/alkalom.

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 10. napig írásban jelzi, hogy módosítani kívánja foglalása időpontját, úgy a már befizetett előleg / szállásdíj teljes összege beszámításra kerül az új időpont értékébe. A már befizetett előleget / szállásdíjat a módosítási kérés időpontjától számított 6 hónapon belül lehet felhasználni.

Amennyiben az időpont módosítási kérelem 10 napon belül érkezik, úgy a már befizetett előleget /szállásdíjat csak abban az esetben számítjuk be egy új, 6 hónapon belüli foglalás árába, ha a visszamondott időpontot újra értékesíteni tudjuk. Ha a visszamondott időpontot nem sikerül újra értékesíteni, akkor a Vendég által befizetett előleg a Hanna-Bella Apartman tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

Ha a Vendég az érkezést követően, de az előre lefoglalt időpont vége előtt - nem a Vendégháznak felróható ok miatt - távozik a szállásról, akkor a teljes, foglaláskor elfogadott szállásdíj a Vendégház tulajdonába kerül a teljes szolgáltatás nyújtása nélkül.

(2) Vendégek számának módosítása:

Ha az érkezők létszámában változás történik a foglalásnál megadotthoz képest (többen vagy kevesebben jönnének), akkor azt kérjük mielőbb írásban jelezni, hogy a házat megfelelően készíthessük elő.

Érkezés, távozás

A vendégházat az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni, távozás napján pedig 10.00 óráig kell elhagyni. Korábbi érkezés vagy későbbi távozás a vendégház foglaltságának függvényében, a Szállásadóval történt előzetes egyeztetés alapján lehetséges ezen a mobilszámon: +3670 604 1885

Egyéb

Ha a Vendég - a Szállásadónak felróható ok miatt - az érkezés napján nem tudja birtokba venni a Vendégházat, vagy azt a távozási nap előtt kénytelen elhagyni, akkor Szállásadó a Vendéget kompenzálja. A kompenzálás történhet hasonló időtartamú és értékű szállásadással, vagy a Vendég által már megfizetett költségek teljes visszafizetésével.

A Vendég foglalásával (előleg befizetésével) elismeri, hogy az alábbi foglalási, módosítási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.

Üdvözlettel: Hanna-Bella Apartman Zalakaros

Programlehetőségek a környéken:


A túrázók fellegvára Zalakaros. Nemcsak a város ad páratlan nevezetességet a túra során, hanem megcsodálhatjuk az erdők, szőlődombok, a Kis-Balaton völgyének szépséges környezetét, oxigénben dús levegőjét.
Hét gyalogos túraútvonal található Zalakaroson, ahol hosszabb rövidebb útvonalakon tehetik próbára erőnlétüket a túrázók a csodálatos erdei környezetben.
A kerékpártúra kedvelői nyolc túraútvonalon nemcsak sík terepen, hanem a dombokon is felmérhetik erejüket s csodálhatják meg Zalakaros és környékét.
Látnivalók:
Gránit Gyógyfürdő
Karos Korzó
Kis-Balaton
Zobori Élmény Park
7 Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm
Segway
Kertmozi
Termáltó és Ökopart
Nordic Walking
Sétarepülés
Bivalyrezervátum

Érdeklődés, üzenet a szállásnak:


Az Ön neve: *
E-mail cím: *
Telefonszám:
Üzenet, kérdés: *
Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security Code
Balaton-Szállás
Balatoni nyaralás, üdülés. Szálláhelyek a Balatonnál. Pihenjen Ön is balatoni vendégházakban, apartmanokban, panziókban és hotelekben!

© 2005-2022 - www.balaton-szallas.hu