aug 12
2015

Hubertus-Hof Szálloda és Étterem

Hubertus-Hof Szálloda és Étterem <img src="http://balaton-szallas.hu/wp-content/uploads/2015/08/3-csillag.png">

8646 Balatonfenyves, Nimród u. 1.

A Balaton déli partjától alig 500 méterre egy gyönyörű, ősrégi parkban található a Hubertus-Hof Szálloda és Étterem. Vendégeink újra meg újra elcsodálkoznak azon, hogy a “magyar tenger” közelében ilyen csendes, nyugodt környezetet találnak. Közvetlenül a szálloda mögött található a Nagyberek, mely egy lápos tájegység szántóföldekkel, rétekkel és erdőkkel tarkítva.

Képekben:

Hubertus-Hof Szálloda és Étterem Hubertus-Hof Szálloda és Étterem Hubertus-Hof Szálloda és Étterem
Hubertus-Hof Szálloda és Étterem Hubertus-Hof Szálloda és Étterem Hubertus-Hof Szálloda és Étterem

Az egész évben nyitva tartó Hubertus-Hof nem csak a vadászvendégek által kedvelt hely, hanem minden, nyugalomra vágyó vendéget, különösen a családokat, baráti társaságokat, csoportokat és a természet kedvelőit várja szeretettel. A szálloda kedvelt színtere kiscsoportos tréningeknek, konferenciáknak, családi- és baráti rendezvényeknek is.
Ami mindezt lehetővé teszi: a színvonalas szálloda és étterem, a reprezentatív termek, a hotel technikai felszereltsége, a nyugodt környezet, kellemes kikapcsolódási lehetőségek a közelben, és nem utolsó sorban vendégszerető munkatársaink. A kényelmes szobák, a tágas termek és a barátságos kiszolgálás valamint a ház vidékies stílusa élménnyé varázsolják az itt-tartózkodás minden egyes pillanatát. A felújított, elegáns, vadászos hangulatú, étterem a magyar és nemzetközi konyha válogatott ételei mellett vadspecialitásokkal várja vendégeit. A vadhúsból készített ételeinket kizárólag saját vadászterületünkön lőtt fiatal vadállomány húsából készítjük. Felhasznált nyersanyagaink csak gondos válogatás után kerülnek elkészítésre modern konyhánk szakképzett szakácsai által.

Cimke:, , ,

StartKatalógus | Jelenjen meg az elsők között!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük