aug 12
2015

Hotel Uni

Hotel Uni <img src="http://balaton-szallas.hu/wp-content/uploads/2015/08/3-csillag.png">

8230 Balatonfüred, Széchenyi utca 10.

Balatonfüred a Balaton északi partján, Budapesttől 120 km-re délnyugati irányban, a történelmi nevezetességű Tihanyi-félsziget, a világhírű Herendi Porcelángyár, és két történelmi borvidék szomszédságában, az északi part gazdag hagyományokkal rendelkező üdülőhelye.

Képekben:

Hotel Uni Hotel Uni Hotel Uni

Az egész évben nyitva tartő háromcsillagos szálloda a fürdőváros központjában, közvetlen a vízparton található. 45 db 2 ágyas pótágyazható szobájában tusoló, toilette, fővonalas telefon, színes TV (14 programos kábelcsatlakozással), minibár és igény szerint – térítés ellenében – szobai klímaberendezés szolgálja a vendégek kényelmét.

A szálloda évek óta színhelye különböző szintű és létszámú tanácskozásoknak, konferenciáknak. A rendezvények eredményes és sikeres lebonyolítását szolgálja a 120 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, ahol egy időben három nyelven folyhat tanácskozás. Két kisebb emeleti termében pedig 15-20 fős szekcióülések tarthatók.

Az épületben egy 140 fős étterem, drinkbár, az épületen kívül a nyári időszakban grillterasz élő tánczenével, strandbüfé, fagylaltozó gondoskodik a vendégek ellátásáról.

Vendégeink aktív pihenését szolgálhatja a szálloda területén található szauna, kondicionáló-szoba és saját strandon, illetve hajókikötőben rendelkezésre álló sportolási lehetőségek: nyáron csónakázás, vitorlázás, horgászás, tenisz, asztalitenisz, tollaslabda, úszás, télen korcsolyázás, jégszörfözés, barangolás.

Cimke:,

StartKatalógus | Jelenjen meg az elsők között!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.